Brezplačna meditacija za sprostitev in nadzor stresa po hipnoterapevtu Williamu Hewittu

Globoka sprostitev telesa in duha

Ste utrujeni, zaskrbljeni, vznemirjeni? Ste preobremenjeni? Ste čustveno nemirni? Se slabo počutite?

Potem izkoristite priložnost, da preizkusite meditacijo, ki vam bo prinesla globoko sprostitev, več energije, pozitivne naravnanosti in notranjega miru.

Raziskave so pokazale, da nam meditacija lahko nadomesti približno 2 uri spanja. Z več energije pa smo:

  • Bolje razpoloženi, bolj notranje mirni
  • Bolj potrpežljivi in prijazni, empatični
  • Imamo jasne misli, boljši fokus in koncentracijo
  • Najdemo več smisla in vidimo bolj svetlo prihodnost
  • Smo bolj produktivni in učinkoviti pri delu
  • Se bolje telesno počutimo
  • Lažje premagujemo izzive
  • Smo bolj zdravi, ker meditacija dviguje imunski sistem in uravnava različne telesne funkcije

Več o pozitivnih učinkih meditacije si boste lahko prebrali, ko boste dobili dostop do posnetka. :)


Izvajalec


mag. Saška Klemenčič
mag. Saška Klemenčič

Sem pedagoginja in mag. andragogike, NLP mojster praktik in NLP coach. Že 20 let izvajam delavnice za podjetja in 15 let coachinge. Delam z vodji in zaposlenimi v podjetjih, pa tudi z vrhunskimi športnimi plesalci. Specializirana sem za selfmanagement, komunikacijo in prodajno naravnanost. Več o izkušnjah mojih naročnikov si lahko preberete tukaj.

Z upravljanjem s stresom se ukvarjam od nekdaj. Imam namreč atopični dermatitis, bolezen, ki je odvisna od mnogih dejavnikov, med drugim tudi od stresa. Običajno poteka v dveh fazah - faza mirovanja, ko lahko skoraj normalno živim in faza izbruha, ko imam po obrazu in telesu vneto kožo, ki občasno izredno srbi, zateguje in boli ali "gori". Zaradi vnetja je občutek kot pri hujši gripi. Stres samo poslabšuje stanje. In obvladovanje stresa zelo pospešuje izboljšanje stanja. Tako stanje se lahko vleče mesece, ker tudi zdravniki ne vedo, zakaj zadeva izbruhne, zdravila pa se lahko uporabljajo le zelo kratek čas.

Zato sem sama na lastni koži preizkusila že res veliko tehnik sproščanja in samomotivacije. Opazila sem, da po meditaciji se moja koža iz rdeče opazno izboljša v bolj normalno barvo. Tudi srbečica se umiri. Redna meditacija mi je pomagala bistveno skrajšati faze izbruha. Obvladovanje stresa na vseh 4-ih ravneh pa mi pomaga, da ustvarjam kar najboljše pogoje za fazo mirovanja. Tehnike samomotivacije pa mi pomagajo vzpostaviti pozitivno naravnanost in čustveno stabilnost.

Ker je atopični dermatitis povezan tudi z nespečnostjo in ker sem navajena veliko delati, sem doživela tudi izgorelost. Zato se danes še toliko bolj zavedam, kako pomembno je vzdrževati zdrav stil življenja, kamor sodi vse od zdrave prehrane, gibanja, sproščanja, pozitivne naravnanosti, samozavedanja in učinkovitega upravljanja s časom. Tehnike sproščanja in samomotivacije me oskrbujejo z dodatno energijo in mi pomagajo, da živim kolikor je mogoče kvalitetno. Tehnike, ki jih predstavljam, uporabljam tudi sama. Zato verjamem, da bodo koristile tudi vam. Upam in želim si, da jih boste redno uporabljali. Le tako vam boste imeli kar največjo korist od njih.Vsebina programa


  Meditacija za sprostitev in nadzor stresa
Na voljo čez dni
dni potem, ko se vpišeš

Ostanimo v stiku, tako da:

Uživajte v sprostitvi in hvala za sodelovanje! :)